Raluca Stoica Maxim

Calificări:    Facultatea de Psihologie

                  Certificate in English Language Training-Secondary-with Merit -  2022

                  Band 3 in TKT Module 1 2022

                  Instructor/Preparator formare

Fiecare student mă insipra să devin mai bună, mai creativă și mai pregătită să fac ceea ce iubesc, să predau limba engleză. A fi profesor este pentru mine o vocație pe care o cultiv de peste 10 ani reușind să transmit pasiunea pentru limba engleză studenților mei.

Am studiat limba engleză încă de la grădiniță si am fost mereu fascinată de modul în care învață oamenii. După terminarea studiilor am avut oportunitatea să predau într-o grădiniță de stat, nebanuind că după nici o săptămână voi știi ce îmi doresc să fiu, profesor de engleză. Din acel moment am căutat să mă perfecționez, am participat la conferințe în domeniu, am obținut certificări internaționale (Celt-S și TKT) și am colaborat cu Consiliul Britanic din București, unde am avut ocazia să lucrez și să mă formez într-un mediu de excelența. Am lucrat cu studenți diferiți ca vârstă, nivel și obiective lingvistice, acumulând experiență și abillitati noi de predare față în față și online.

Că profesor sunt o prezență pozitiva, vivace si proactivă, care apelează des la creativitate pentru a converti informația în abilitate. Predau exclusiv în limba engleză adaptată vârstei sau nivelului de cunostiinte al studenților mei.