Sam Academy

Bogdan Vîncea

Calificări: Diplomă de Licență Engleză- Franceză- Universitatea Transilvania-Brașov

Master: în curs la Universitatea Transilvania

Sunt un absolvent cu licență în domeniul traduceri în limba engleză și interactiuni inter-culturale iar acum sunt in ultimul an la masterat, în acelasi domeniu. Predau în cadrul Sam Academy de aproape un an, cu experiență anterioara de profesor, în cadrul facultății, pe o perioada de 2 ani. Am experiență cu predatul fizic dar și cu cel online.

Am predat atat copiilor, începând de la 5 ani, cât și adulților, de diferite vârste. Cel mai mult îmi place să găsesc noi metode de a preda, care să se potriveasca categoriilor diferite de vârste. De asemenea, îmi place să integrez noi metode de predare în cursurile mele, precum jocurile video, jocurile de masă, muzica și dansul.
Sam Academy
Sam Academy

Sam Stevenson

Ne dorim să ajutăm cât mai mulți cursanți să-și atingă scopurile lingvistice într-un timp cât mai scurt și într-un mod eficient.
Sam Academy

Alexandra Stevenson

Sunt Alexandra și mă ocup de organizarea cursurilor pentru copii la Sam Academy.
Sam Academy

Raluca Stoica Maxim

Fiecare student mă insipra să devin mai bună, mai creativă și mai pregătită să fac ceea ce iubesc.
Sam Academy

Cristina Motolea

Eu sunt Cristina si predau limba engleza din 2019.

Sam AcademyMisiunea

Misiunea este să vă punem la dispoziție un sistem de predare de calitate, care este dinamic, motivant și se desfășoară într-un mediu sigur.

De aceea, vă propunem un format de învățare care devine din ce în ce mai popular, dar care respectă standardele noastre înalte de predare, este interactiv și distractiv, și prin care, ne dorim să prioritizăm siguranța cursanților noștri.

Contact

Contactați-ne

0723 675 691