Sam Academy

Sam Stevenson

După ce am călătorit în jurul lumii mai bine de 12 ani, am ajuns în România în 2013 și din acel moment am știut că acesta este locul pe care l-am căutat dintotdeauna. Îmi plac marea, viața la țară și mai ales munții. Oamenii sunt prietenoși, iar mâncarea este extraordinară.

Iubesc meseria de profesor pentru că îmi face plăcere să ajut oameni de toate vârstele să comunice cu încredere și să-și atingă scopurile lingvistice.

Brașovul este orașul meu preferat și de aceea m-am gândit să aducem cursuri de engleză de calitate, livrate de profesori cu o experiență bogată în predare și care pun suflet în ceea ce fac.

Ne dorim să ajutăm cât mai mulți cursanți să-și atingă scopurile lingvistice într-un timp cât mai scurt și într-un mod eficient.
Sam Academy

Profesorii

Cartea de vizită a unui centru de limbi străine este reprezentată în primul rând de către profesorii săi. De aceea, am format o echipă din cei mai buni profesori din oraș, oameni cu o bogată experiență de predare atât în mediul pre-universitar cât și cel universitar. Experții noștri vă vor asigura o pregătire temeinică, ghidându-vă astfel pașii spre succes în învățarea limbii engleze.

Haideți să-i și cunoaștem pe câțiva dintre ei.
Sam Academy

Alexandra Stevenson

Sunt Alexandra și mă ocup de organizarea cursurilor pentru copii la Sam Academy.
Sam Academy

Raluca Stoica Maxim

Fiecare student mă insipra să devin mai bună, mai creativă și mai pregătită să fac ceea ce iubesc.
Sam Academy

Bogdan Vîncea

Predau în cadrul Sam Academy de aproape un an, cu experiență anterioara de profesor.
Sam Academy

Cristina Motolea

Eu sunt Cristina si predau limba engleza din 2019.

Sam AcademyMisiunea

Misiunea este să vă punem la dispoziție un sistem de predare de calitate, care este dinamic, motivant și se desfășoară într-un mediu sigur.

De aceea, vă propunem un format de învățare care devine din ce în ce mai popular, dar care respectă standardele noastre înalte de predare, este interactiv și distractiv, și prin care, ne dorim să prioritizăm siguranța cursanților noștri.

Contact

Contactați-ne

0723 675 691